Bursa locurilor de munca

05.03.2012

In perioada februarie - martie 2012 va avea loc  Activitatea 4.4 - Organizarea bursei locurilor de munca pentru absolventi

 Se organizeaza cate o bursa a locurilor de munca in fiecare oras din care provin liceele partenere implicate in proiect.

La Tg.Mures activitatea se va desfasura in data de 20.03.2012, intre orele 13.00-18.00 in foaierul expozitional al Centrului Cultural Mihai Eminescu din Tirgu-Mures, str. Grigorescu, nr. 19.

La Zalau activitatea se va desfasura in data de 22.03.2012, intre orele 13.00-18.00 in Sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Salaj - P-ta 1 Decembrie 1918, nr. 12.

La aceasta activitate participa elevii din grupul tinta din ultimul an de liceu ruta directa si progresiva care vor putea sa-si gaseasca un loc de munca, daca sunt interesati in aceasta directie, sau pot sa-si puna in aplicare, pe viu, abilitatile dezvoltate in cadrul sedintelor de consiliere in ceea ce priveste prezentarea la un interviu in vederea obtinerii unui loc de munca.

Agentii economici implicati in activitate sunt cei care ne sunt parteneri in desfasurarea stagiilor de pregatire practica a elevilor, precum si alti agenti economici care au obiectul de activitate  legat de calificarile pe care le urmeaza elevii din grupul tinta.


Parteneri:

  • G&M International Instalatii
  • Anespo
  • Conimur Construction
  • Liceul Tehnologic Mihai Viteazul Zalău
  • Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalău
  • Liceul Tehnologic Constantin Brâncuşi Tg Mureş
  • Colegiul Econoic Transilvania Tg Mureş

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României