„Drumul spre succes”

26.09.2012

Suntem in al doilea an de implementare a Proiectului cu titlul „DRUMUL SPRE SUCCES”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013 ”Investește în oameni!” si ne bucuram de inceperea  anului scolar 2012 - 2013, ceea ce face ca un numar de aproximativ 700 de elevi din clase terminale de liceu sa beneficieze de consiliere in cariera si stagii imbunatatite de pregatire practica sustinute prin  intermediul proiectului. Acest lucru va facilita, asa cum ne-am obisnuit sa spunem, crearea unei punti de legătură între sistemul de învățământ și piața muncii, asigurand dezvoltarea aptitudinilor și competențelor de muncă ale elevilor în vederea îmbunătățirii inserției și menținerii lor pe piața muncii.

           S.C. G&M INTERNAȚIONAL INSTALAȚII S.R.L. din Târgu Mureș este initiatorul si beneficiarul proiectului, iar partenerii deja consacrati sunt  Associação Nacional de Escolas Profissionais din Portugalia, S.C. CONIMUR S.R.L. din Târgu Mureș si GRUPUL SCOLAR „CONSTANTIN BRÂNCUȘI” din Târgu Mureș, COLEGIUL ECONOMIC „TRANSILVANIA” din Târgu Mureș, GRUPUL ȘCOLAR „MIHAI VITEAZUL” din Zalău si COLEGIUL TEHNIC „ALESANDRU PAPIU ILARIAN” din Zalău.

         In cursul acestei saptamani, in zilele de 26 si 27 septembrie au loc intalnirile cu elevii, cu profesorii si cu parintii - factori importanti in incurajarea participarii active a elevilor in proiect.  La intalnirile care se  desfasoara in cadrul activitatii 4.3 va participa ca de fiecare data partenerul transnational – ANESPO, asociatie care are o vasta experienta in domeniul consilierii profesionale.

        Este de asteptat ca atitudinea elevilor participanți în acest an scolar in proiect sa fie una proactivă, ca acestia sa dea dovada de implicare și seriozitate în cadrul activităților pe care le vor desfășura, sustinuti in permanenta de parinti si profesori, acestea fiind ingrediente absolut necesare in procesul de creare a carierei. Deviza  acestui proiect nu este deloc întâmplătoare. „Decide pentru viitorul tău!” este îndemnul nostru de a-i face pe elevii din proiect coparticipanți la propriul lor destin.

          Informații cu privire la proiect se pot obține de la Emilia Pop – manager de proiect și Floare Govier – purtător de cuvânt în proiect - S.C. G&M INTERNAȚIONAL INSTALAȚII S.R.L. din Târgu Mureș, Str. Ghe. Doja 76A, telefon/fax 0265-210955, e-mail: contact@spresucces.ro, www.spresucces.ro. Pentru informații referitoare la program, vă invităm să vizitați www.fseromania.ro.


Parteneri:

  • G&M International Instalatii
  • Anespo
  • Conimur Construction
  • Liceul Tehnologic Mihai Viteazul Zalău
  • Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalău
  • Liceul Tehnologic Constantin Brâncuşi Tg Mureş
  • Colegiul Econoic Transilvania Tg Mureş

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României