Targuri de specialitate

19.03.2012

In perioada martie aprilie 2012 se desfasoara activitatea 2.6 - Participare la targuri de specialitate

La fiecare targ vor participa cate zece elevi, care s-au clasat pe primele locuri la Concursul pe meserii organizat in cadrul proiectului.

Scopul acestei activitati este acela, ca elevii sa vina in contact cu modul de prezentare a firmelor la un astfel de eveniment si sa promoveze proiectul in fata participantilor si a vizitatorilor. Cu aceasta ocazie isi vor putea pune in practica unele  abilitati dezvoltate in cadrul activitatii de consiliere cum ar fi: comunicarea asertiva, increderea de sine, atitudinea proactiva, puterea de convingere, comunicarea non-verbala.

Se va organiza participarea la trei targuri de profil dupa cum urmeaza:

Targul Gastro Pan in perioada  23 – 25 martie 2012 la Tirgu Mures.

Participa elevii de la Colegiul Economic Transilvania din Tg.Mures – specializarea Tehnician in gastronomie.

Targul de Turism  in perioada 23 - 25 martie 2012 la Cluj-Napoca.

Participa elevii din cadrul scolilor partenere : Grupul Scolar Mihai Viteazul din Zalau – specializarea Tehnician in activitati administrative,  Colegiul Economic Transilvania din Tirgu Mures – specializarea Tehnician in turism si Colegiul Tehnic A.P.Ilarian Zalau- specializarea Tehnician in activitati economice.

Targul International Tehnic   in perioada 27 - 29 martie la Cluj-Napoca.

Participa elevii de la : Grupul Scolar Constantin Brancusi Tirgu Mures – specializarile  Zidar-pietrar-tencuitor si Instalator instalatii sanitare si de gaz, Colegiul Tehnic Al. Papiu Ilarian Zalau – specializarile Tehnician in telecomunicatii si Tehnician mecatronist si Grupul Scolar Mihai Viteazul din Zalau – specializarile Tehnician mecatronist, Tehnician in constructii si lucrari publice, Tehnician desenator, Tehnician in transporturi.


Parteneri:

  • G&M International Instalatii
  • Anespo
  • Conimur Construction
  • Liceul Tehnologic Mihai Viteazul Zalău
  • Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalău
  • Liceul Tehnologic Constantin Brâncuşi Tg Mureş
  • Colegiul Econoic Transilvania Tg Mureş

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României