Site logo

Termeni și Condiții
I. Definitii
Site-ul www.spresucces.ro este proprietatea SPRE SUCCES SRL , organizata conform legilor din Romania, cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Romania.
Site-ul www.spresucces.ro este un site de comert electronic care ofera spre vanzare prin intermediul Internetului: Stickere auto, stickere decorative, tricouri sau hanorace, produse pentru aplicarea stickerelor (lavetă,racletă etc)
SITE: Domeniul: www.spresucces.ro .
CONTINUT are urmatoarea definitie:
• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
• continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR, MEMBRILOR sau CLIENTILOR sai de catre SPRE SUCCES SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al SPRE SUCCES SRL UTILIZATORULUI, MEMBRILOR sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate de catre acesta;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SPRE SUCCES SRL intr-o anumita perioada;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SPRE SUCCES SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si care apar pe SITE;
• date referitoare la SPRE SUCCES SRL sau alte date privilegiate ale acesteia.
-Produse, bunuri si servicii – orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre SPRE SUCCES SRL
Contract contractul la distanta este încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul; este COMANDA realizata pe site-ul www.spresucces.ro si confirmata de catre SPRE SUCCES SRL verbal (telefonic) sau electronic (email), fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului. Comanda neconfirmata de catre SPRE SUCCES SRL nu are valoarea unui Contract.
NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SPRE SUCCES SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SPRE SUCCES SRL cu referire la informatiile continute de acesta (mentinere preturi, promotii, lichidare stocuri, etc.) daca anumite situatii aparute necesita schimbari inopinate.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre SPRE SUCCES SRL de la/catre CLIENT, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre SPRE SUCCES SRL sau prin sistemele ramburs ale firmelor de curierat, indiferent de modalitatea de livrare.
Comandarea oricarui produs si/sau serviciu de pe SITE implica acceptarea prezentului DOCUMENT. Fiecare CLIENT isi da acordul prin bifarea casutei “Sunt de acord cu ‘Termenii si Conditiile” inainte de confirmarea efectiva a comenzii. Tranzactiile sunt conforme cu conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Confirmarea unei comenzi (prin click pe butonul „Finalizare comanda”), are statut de semnatura electronica, in sensul art.4 pct.3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avind aceeasi valoare cu o semnatura olografa.
Prezentul DOCUMENT are rol de contract intre SPRE SUCCES SRL si CLIENT si se aplica tuturor comenzilor realizate prin intermediul SITE-ului. Clientul se obliga sa ia la cunostinta prezentele “Termeni si conditii” inainte de a realiza o COMANDA.

 1. General
  Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului/ continutului/ serviciului de catre utilizator, membru sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre SPRE SUCCES SRL si acesta. Prezentele termeni si conditii contin dispozitii obligatorii pentru orice utilizator inregistrat sau neinregistrat pe SITE.
  Accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului acestui SITE este permisa tuturor utilizatorilor, statutul de membru al acestui site este la libera alegere. Folosirea, inclusiv, dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului si a serviciului, implica aderarea membrului sau clientului la prezentele “TERMENI SI CONDITII” in afara de cazul in care continutul respectiv nu are alte conditii de folosire distinct si separat formulate. Clientul se obliga sa urmareasca permanent actualizarile si completarile capitolului “TERMENI SI CONDITII”. In cazul aparitiei unor neintelegeri se aplica capitolul “TERMENI SI CONDITII” valabil in momentul aparitiei neintelegerii intre parti si a notificarii acesteia in scris catre SPRE SUCCES SRL, cu confirmare de primire.
  In cazul in care utilizatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru DOCUMENT, atunci:
  Acesta renunta la accesul la SERVICIU si la alte servicii oferite de SPRE SUCCES SRL prin intermediul site-ului, la primirea de newslettere/ alerte si/sau comunicari din partea SPRE SUCCES SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc).
  SPRE SUCCES SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  CLIENTUL nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de SPRE SUCCES SRL . In cazul in care clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de SPRE SUCCES SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei COMENZI, SPRE SUCCES SRL va anula COMANDA acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  3.Continut
  Continutul este protejat conform drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Design-ul site-ului este proprietatea SPRE SUCCES SRL, protejata de Legea dreptului de autor si a proprietatii intelectuale si industriale. Folosirea fara acordul scris al SPRE SUCCES SRL a oricaror elemente mentionate se pedepseste conform legilor in vigoare. Programele informatice folosite pe acest site sunt proprietatea SPRE SUCCES SRL (sau a furnizorilor sai de programe) si sunt protejate de Legea dreptului de autor.
  Utilizatorului, sau clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat deSPRE SUCCES SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului www.spresucces.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SPRE SUCCES SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SPRE SUCCES SRL.
  Utilizatorul/Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile DOCUMENTULUI.
  Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client , prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SPRE SUCCES SRL si/sau al angajatului SPRE SUCCES SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
  In cazul onorarii unei Comenzi speciale care foloseste alte imagini decat cele regasite in design-ul produselor de pe site, clientul garanteaza ca este proprietarul imaginilor transmise, conceptului, ca este imputernicit sa le foloseasca, ca dispune de toate drepturile de autor pentru a solicita realizarea comenzii. Acesta garanteaza ca imaginile sunt conforme cu legile, nu violeaza drepturile de proprietate intelectuala si nu au un continut ilicit, nu prezinta incitare la ura, violenta, etc.
 2. Contact
  SPRE SUCCES SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Membru.
  Prin utilizarea formularului de contact sau detaliile serviciului prezentate pe site, membrul sau clientul permite SPRE SUCCES SRL sa il contacteze prin orice mijloace disponibile, incluzand mijloacele electronice.
  Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta un angajament de nici un fel din partea SPRE SUCCES SRL de a contacta Clientul.
  Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari, realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil CLIENTULUI si SPRE SUCCES SRL , considerandu-se astfel ca acesta consimte la primirea notificarilor din partea SPRE SUCCES SRL prin modalitati electronice si/sau telefonice, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
  SPRE SUCCES SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).
 3. Newslettere si alerte
  In momentul care MEMBRUL sau CLIENTUL isi creaza un cont pe site, prin acceptarea DOCUMENTULUI “TERMENI SI CONDITII”, poate opta si pentru primirea de NEWSLETTERE si/sau ALERTE din partea SPRE SUCCES SRL , daca acest lucru este disponibil.
  Datele preluate de la MEMBRU in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre SPRE SUCCES SRL in limitele “Politicii de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal”
  Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre MEMBRU sau CLIENT se poate face prin contactarea SPRE SUCCES SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Document.
  SPRE SUCCES SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date a oricarui MEMBRU sau CLIENT care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea SPRE SUCCES SRL , sau a vreunei notificari prealabile a acestuia. SPRE SUCCES SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al SPRE SUCCES SRL la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.
  6.Politica de vanzare online
  Accesul la serviciu
  Accesul la SERVICIU este permis oricarui UTILIZATOR sau MEMBRU care poseda sau isi creeaza un cont.
  Pentru a i se permite accesul la Serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile prezentului Document.
  SPRE SUCCES SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul ClientuIui la Serviciu si chiar de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta contului clientului ar putea prejudicia in vreun fel SPRE SUCCES SRL. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea clientului in acest sens.Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi CLIENTI/ MEMBRI. Fiecare MEMBRU/CLIENT poate avea un singur CONT.
  Produse si servicii
  SPRE SUCCES SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SPRE SUCCES SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul Serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si sunt preturi de vanzare finale catre CLIENTI.Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare, valabila in momentul emiterii comenzii.Tariful unui produs afisat pe site taiat cu o linie si urmat de un pret mai mic semnifica pretul de vanzare initial si cel cu discount in cadrul unei promotii, la un moment dat. Aceste tarife au caracter pur informativ si pot suferi modificari in orice moment.
  Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de catre CLIENT in formularul destinat acestui scop. SPRE SUCCES SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de CLIENT pentru factura. In cazul in care plata se face prin card bancar, comanda va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre CLIENT. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata in contul CLIENTULUI nefiind transferata in conturile SPRE SUCCES SRL. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site si vanzarea lor (texte /imagini statice / dinamice, greutate produse, caracteristici, stocuri, /prezentari multimedia/ link-uri catre alte site-uri partenere, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SPRE SUCCES SRL , acestea fiind cu titlu de prezentare. SPRE SUCCES SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, poate intrerupe vanzarea unor produse sau extinde/ restrange numarul lor (serii limitate), fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un actual sau potential client.
  In descrierea si prezentarea imaginii produselor sau serviciilor, SPRE SUCCES SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii, etc.) care nu sunt incluse in costurile produselor respective si care nu vor fi livrate la cumpararea produselor de pe SITE. Fotografiile produselor afisate pe SITE pot avea mici diferente fata de produsele reale (culoare, nuante, etc) datorita luminii in momentul fotografierii si interfetei electronice de prezentare, dar SPRE SUCCES SRL depune toate eforturile pentru ca fotografiile sa reflecte cat mai real produsele comandate. Diferentele care pot aparea depind de asemenea de specificatiile tehnice si de reglajele monitorului utilizat.
  Valabilitatea si disponibilitatea produselor si serviciilor
  SPRE SUCCES SRL isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a MEMBRULUI sau CLIENTULUI. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul in care se face COMANDA, in limita stocului disponibil. SPRE SUCCES SRL nu este raspunzator de fluctuatiile stocurilor furnizorilor si nu poate fi tras la raspundere in cazul in care un produs sau partile componente ale acestuia dispar din oferta furnizorilor sau sub-furnizorilor sai.Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul in care se face COMANDA, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o COMANDA emisa si confirmata nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor .Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
  Comanda online
  CLIENTUL poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe SITE.
  Prin finalizarea comenzii, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui DOCUMENT si COMANDA PLASATA.Prin lansarea comenzii, CLIENTUL consimte ca SPRE SUCCES SRL poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de SPRE SUCCES SRL (telefonic sau email) pentru confirmarea personala a comenzii in urmatoarele scopuri:
  -Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de catre CLIENT
  -Validarea de catre CLIENT a contravalorii comenzii efectuate, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc).
  -Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor
  -In cazul in care COMANDA nu poate fi confirmata din diverse motive (tehnice, umane, forta majora, etc.) in cel mult 3 (trei) zile lucratoare, aceasta este anulata automat de sistem. Clientii accepta ca SPRE SUCCES SRL nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.
  SPRE SUCCES SRL va denunta unilateral si va anula automat o comanda efectuata de catre client, chiar si fara o notificare prealabila adresata clientului , fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:
  -Datele furnizate de catre CLIENT pe site sunt incomplete sau incorecte
  -Activitatea CLIENTULUI pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea SPRE SUCCES SRL si/sau partenerilor acestuia.
  – Existenta unei livrari nereusite catre acelasi client din motive ca refuz plata contravaloare comanda, destinatar negasit la adresa dupa 2 incercari, destinatar nu raspunde la telefon
  -Pentru alte motive obiective.
  Din momentul in care CLIENTUL valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care SPRE SUCCES SRL informeaza CLIENTUL cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine CONTRACT la Distanta, conf. O.G.34/2014 art.2. Detaliile de livrare a produselor, incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea SPRE SUCCES SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
  Comanda telefonica
  CLIENTUL /MEMBRUL nu poate efectua comenzi telefonice, ci poate fi doar ajutat sa isi creeze un cont pe SITE si sa plaseze o comanda online.
  Contract si finalizare
  SPRE SUCCES SRL va include in coletul expediat catre CLIENT toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre CLIENT. SPRE SUCCES SRL va facilita informarea CLIENTULUI asupra stadiului in care se afla comanda sau contractul la distanta. Contractul la distanta la care se adauga documentele care atesta livrarea catre CLIENT a produselor contractate de acesta, de partea SPRE SUCCES SRL, devine Contract onorat.
  Transport/Livrare
  CLIENTUL are la dispozitie ca modalitate de transport a produselor/serviciilor achizitionate livrarea prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarea se poate face doar catre o persoana fizica sau juridica din Romania. Costul livrarii este 18lei oriunde in tara. Comenzile cu o valoare a produselor comandate mai mare de 250 lei (maxim 3 kg cantarite sau volumetrice, per destinatie), beneficiaza de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid .
  Comenzile sosite incepand cu vineri dupa ora 12:00 si pana luni dimineata ora 10:00 vor fi procesate luni, in ordinea sosirii. In cazul in care volumul comenzilor depaseste capacitatea noastra de procesare, acestea vor fi procesate in urmatoarea zi. SPRE SUCCES SRL estimeaza pe baza unor indicatori agreati cu firma de curierat costul transportului si al livrarii. Clientul accepta prin plasarea comenzii aceste estimari, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masuratori proprii ale coletului.
  Livrarea se va face prin serviciul de curierat rapid, iar comanda ajunge la dumneavoastra in 24-72 ore (in zilele lucratoare ale saptamanii) din momentul primirii pe email a confirmarii de inregistrare a comenzii pentru produsele aflate in stoc si in functie de gradul de incarcare a rutelor de destinatie si volumul de livrari ale firmei de curierat, urmand ca pentru produsele care nu se mai afla in stoc sau pentru comenzile speciale sa se agreeze impreuna cu CLIENTUL un alt termen de livrare, agreat in prealabil cu SPRE SUCCES SRL la lansarea COMENZII. Livrarea se poate face doar catre o persoana fizica sau juridica din Romania.
  SPRE SUCCES SRL va depune toate eforturile pentru respectarea termenelor de livrare mentionate pe site. Totusi, SPRE SUCCES SRL nu poate fi responsabila pentru eventualele intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora.
  In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom investiga impreuna cu societatea de curierat motivele care au determinat acest lucru. Pe parcursul acestei perioade, nici o returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.
  Returnarea produselor
  In cazul in care coletul adus de catre curier nu este in stare buna si prezinta elemente clare de deteriorare severa a integritatii pachetului si a continutului (pachetul este desfacut, rupt, intepat, continutul distrus, etc), se pot face mentiuni cu privire la eventualele probleme in momentul livrarii pe documentul de livrare al curierului (numit AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se fac fotografii si se refuza primirea si plata coletului. Nu sunt insa considerate probleme deteriorarile minore, normale, care sunt datorate manevrarii si manipularii pachetelor si care nu afecteaza continutul acestora (de exemplu: prafuirea/ murdarirea exteriorului pachetelor, indoirea usoara a colturilor, etc). Orice reclamatie ulterioara livrarii de catre curier, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
  CLIENTUL poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui CONTRACT la distanta, in urmatoarele situatii:
  -Coletele prezinta deteriorari severe sau produsele prezinta defecte de fabricatie.
  -Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (care prezinta deteriorari evidente) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
  -Produsele au fost livrate sau facturate gresit
  -Produsele au specificatii eronate pe site fata de realitate.
  Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000 si modificarile din OUG 34/ 2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse de pe site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 16 Returnarea produselor trebuie sa se faca pe cat este posibil in ambalajul original, dar cu toate accesoriile si documentele si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, trebuie sa fie noi, fara sa fi fost purtate sau folosite de nici un fel (spalate, impregnate cu parfum sau odorizante de camera, etc), trebuie sa fie complete (impreuna cu toate accesoriile si etichetele sale). Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
  CLIENTUL este obligat sa notifice SPRE SUCCES SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor si comunicarea acestui fapt catre SPRE SUCCES SRL . In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a SPRE SUCCES SRL in termen de 14 zile de la receptionarea produsului. Daca inlocuirea nu este posibila, se va returna contravaloarea lui sau se poate achizitiona un alt produs. CLIENTULUI care a notificat SPRE SUCCES SRL ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la SPRE SUCCES SRL in maxim 14 zile lucratoare de la data receptionarii produselor, bineinteles cu expedierea notificarii (cu confirmare de primire din partea SPRE SUCCES SRL si trimitere prin curier/ posta (costul cel mai convenabil), in caz contrar SPRE SUCCES SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
  Produsele se vor trimite cu toate documentele primite care l-au insotit si cu formularul de retur. Utilizarea serviciilor de curierat permit urmarirea coletului, dar SPRE SUCCES SRL nu este responsabila pentru coletele pierdute pe drumul de retur al produselor.
  CLIENTUL SPRE SUCCES SRL nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui CONTRACT si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
  -. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit
  – Cererea de returnare cauzata de oricare situatie prevazuta mai sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile lucratoare , din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
  Conf.O.G. 34/2014 art. 16 SPRE SUCCES SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care:
  -prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produsele extrem de fragile sau casabile (daca este cazul).
  -produsele sunt confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
  In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului de catre SPRE SUCCES SRL. Returnarea se face numai in conturi indicate de Client. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
  In cazul in care CLIENTUL care a returnat un produs in conformitate cu termenii si conditiile de mai sus , iar SPRE SUCCES SRL nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi CLIENTULUI contravaloarea produsului. Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre CLIENT, nu se ramburseaza. De asemenea, in cazul, livrarii a unor produse gresite, cheltuielile de returnare sunt in sarcina SPRE SUCCES SRL.
  Modalitati de plata acceptate de catre SPRE SUCCES SRL disponibile:
  – Plata ramburs: CLIENTUL va plati agentului de curierat contravaloarea comenzii la primirea coletului.
  In unele situatii care tin de politica interna de marketing, securitatea platilor si a livrarilor, SPRE SUCCES SRL poate informa clientul ca anumite comenzi se pot onora doar daca se foloseste un anumit mod de plata. In cazul in care clientul refuza modalitatea de plata propusa, comanda se anuleaza fara nici un fel de obligatie de ambele parti. Nu pot fi returnate produsele “Comenzi speciale” (produse personalizate sau confectionate la cerere). In cazul in care produsul returnat face parte dintr-o promotie/ discount/ pachet promotional si in urma returului conditiile initiale ale promotiei nu mai sunt indeplinite, suma aferenta se va deduce din contravaloarea produselor returnate care urmeaza sa fie platita clientului. Prevederile legilor care guverneaza cumparaturile online nu se mai aplica in cazul in care clientul se prezinta la sediul firmei ca sa ridice personal comanda, chiar daca aceasta a fost achizitionata de pe site-ul magazinului online pentru ca se considera ca produsul a fost verificat in momentul ridicarii si acesta este in conformitate cu cerintele clientului.
 4. Frauda
  SPRE SUCCES SRL nu solicita CLIENTILOR sau UTILIZATORILOR sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Exceptie fac numai CLIENTII persoane juridice, in sensul obtinerii de catre SPRE SUCCES SRL a numarului de cont, respectiv a bancii CLIENTULUI, pe numele caruia se va face facturarea unei comenzi daca exista neclaritati sau pentru confirmarea comenzii. CLIENTUL / MEMBRUL isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. SPRE SUCCES SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un MEMBRU /CLIENT ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SPRE SUCCES SRL. CLIENTUL sau MEMBRUL va informa SPRE SUCCES SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
  SPRE SUCCES SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice MEMBRU/ CLIENT care a furnizat explicit adresa sa de email pe SITE poate opta pentru stergerea acesteia, acesta insemnand dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de email. De asemenea, este interzisa trimiterea catre SPRE SUCCES SRL sau catre SITE a mesajelor care contin virusi, deruleaza campanii politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam. Comunicarile realizate de catre SPRE SUCCES SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. email) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturii catre acestea, la data transmiterii continutului. Urmatoarele scopuri, atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau SPRE SUCCES SRL si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelora care au incercat sa, sau au atins aceste scopuri:
  -de a accesa datele de orice tip ale altui MEMBRU/CLIENT prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
  -de a altera sau altfel modifica continutul SITE-ului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre SPRE SUCCES SRL catre MEMBRU /CLIENT
  -de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza SITE-ul
  -de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SPRE SUCCES SRL catre MEMBRU/ CLIENT atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
  Urmarirea obtinerii unor avantaje prin folosirea de conturi false (nume care nu sunt reale sau folosirea identitatii unor persoane de catre alte persoana) se considera tentativa de frauda si va avea ca efect anularea avantajelor obtinute, blocarea accesului la SITE-ul www.spresucces.ro si raportarea catre autoritati.
  Limitarea de responsabilitate
  SPRE SUCCES SRL nu poate fi tinuta responsabila in fata niciunei persoane fizice sau juridice care utilizeaza SITE-ul sau CONTINUT-ul, altfel decat in limita articolelor ce constituie prezentul DOCUMENT.
  SPRE SUCCES SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe SITE sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi. In cazul in care un MEMBRU/ CLIENT considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre SPRE SUCCES SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate contacta pentru detalii SPRE SUCCES SRL , conform detaliilor de contactare, astfel incat SPRE SUCCES SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
  SPRE SUCCES SRL nu garanteaza MEMBRULUI sau CLIENTULUI acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica, de a reproduce, de a copia, de a exploata partial si/sau integral CONTINUTUL, in orice maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SPRE SUCCES SRL .
  SPRE SUCCES SRL nu afiseaza pe SITE legaturi externe catre alte siteuri, in afara de legaturile catre paginele de pe retelele sociale ca FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER, YOUTUBE, TIKTOK.
  SPRE SUCCES SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre MEMBRU sau CLIENT prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al SPRE SUCCES SRL , atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea MEMBRULUI, CLIENTULUI si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
  SPRE SUCCES SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
  -serviciul va fi potrivit cerintelor CLIENTULUI
  -serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
  -produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor CLIENTULUI. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nicio forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre CLIENT sau MEMBRU si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de catre SPRE SUCCES SRL de la acel client, pentru respectiva livrare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura proforma si cea fiscala constituie contractul de vanzare-cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea expeditiei cu privire la faptul ca a primit produsele si acestea sunt conform comenzii.
  Forta majora si cazul fortuit
  SPRE SUCCES SRL , partenerii si furnizorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in ceea ce priveste continutul furnizat pe SITE, rezultand direct sau indirect din cauze de forta majora sau care nu depind de vointa SPRE SUCCES SRL . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare sau accesul neautorizat la echipamentul tehnic SPRE SUCCES SRL , virusii informatici, lipsa conexiunii la internet sau telefon, erorile de operare, greva, calamitati, razboi, etc. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte parti, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului, dar in limitele termenilor de mai sus.
  Litigii
  Prin folosirea/ vizitarea/ vizualizarea/ etc. a SITE-ului sau al oricarui continut trimis de catre SPRE SUCCES SRL MEMBRULUI/ CLIENTULUI prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile prezentelor capitole din “Termeni si conditii”. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre MEMBRU/CLIENT si SPRE SUCCES SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul SPRE SUCCES SRL , in conformitate cu legile romane in vigoare. SPRE SUCCES SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea “Termenilor si conditiilor”. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
  Dispozitii finale
  SPRE SUCCES SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul sau orice continut, fara notificare prealabila a MEMBRULUI sau CLIENTULUI.
  SPRE SUCCES SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
  SPRE SUCCES SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Daca oricare dintre clauzele din prezentul DOCUMENT va fi gasita nula, indiferent de cauza, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si conditiile prezente, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat, iar clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.spresucces.ro
  Feedback
  In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu serviciile si produsele SPRE SUCCES SRL , va rugam sa ne contactati prin email la contact@spresucces.ro. Feedback-ul poate fi transmis prin oricare din metodele puse la dispozitie, cu respectarea conditiilor legale: mesajele trebuie sa nu fie ilegale, amenintatoare, defaimatoare, etc. la adresa SPRE SUCCES SRL sau a unei terte parti. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii realizate de catre UTILIZATORII site-ului despre sau referitoare la SPRE SUCCES SRL sau site-ul www.spresucces.ro, la functionalitatea sau imbunatatirea acestuia, vor ramane proprietatea SPRE SUCCES SRL, care va detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica si care va fi exonerata de orice obligatie de recompensare pentru acestea.